Zvezda u Novom Pazaru bez delija

10/28/2009

Navijači Crvene Zvezde neće organizovano ići na utakmicu u Novi Pazar! Obzirom da je domaćin utakmice osmine finala obezbedio svega 500 ulaznica za navijače Zvezde, a kako su na Marakani bili zatrpani zahtevima, ponuda je odbijena.

Obzirom na takvu situaciju, Delije su odustale od organizovanog odlaska (prvi put u novijoj isoriji). 
 Problem sa ulaznicama provlačio se nekoliko dana, jer je iz Zvezde prvo trebovano 4000 ulaznica, pa je taj broj smanjen na 3000, da bi u jednom momentu stigla najava da će biti ustupljeno samo 300 ulaznica. Dva dana pred meč broj je podignut na 500, ali obzirom da je daleko od prvobitnih zahteva, razumljiva je odluka uprave crveno-belih da ne vodi navijače...
Što se tiče delija jedina mogućnost da se dođe do ulaznica bila je da se dođe u Novi Pazar dan pred utakmicu i kupi karta za istok koja je namenjena za navijače Novog Pazara, pošto se ulaznice za zapadnu tribinu neće prodavati. Pošto je ova opcija zbog bezbednosti neprihvatljiva i delije su odustale od odlaska na utakmicu. U prilog bezobrazluka Novog Pazara ide i informacija da je na dan utakmice za navijače Zvezde zabranjen ULAZAK U GRAD bez kupljene ulaznice!!! Toliko o slobodi kretanja u našoj Srbiji.

0 Comments Add your own

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds