Lekić poziva navijače

11/04/2009

Bravura Dejana Lekića u Ivanjici još jednom je potvrdila da će Crvena zvezda u aktuelnoj sezoni stvarati i stvoriti centarfora evropske klase. Fudbaler koji je prošle sezone tresao mreže u trećem rangu takmičenja, sada to čini i u Jelen Superligi i polako izrasta u ljubimca severne tribine.

Ipak, želja da „slalom“ u Ivanjici proslavi baš na ogradi sa navijačima koštala ga je novog žutog kartona (šestog) i pauze koja ga čeka protiv Hajduka iz Kule.

- Baš sam napravio glupost, ali šta da radim. Izvinjavam se svima i zaista ću paziti ubuduće. Poneo me gol i činjenica da sam nekoliko utakmica čekao na njega. Volim golove, volim pobede i kad do njih dođe mnogo sam srećan i ne umem to da sakrijem. Kad sam video karton u sudijinim rukama shvatio sam da sam napravio nepromišljen potez – iskreno priča Dejan Lekić.

Na Marakanu sada stiže Hajduk iz Kule i jasno je da će crveno-beli biti favoriti protiv Kuljana. Lekić ne krije da će mu teže biti sa tribina nego da je na terenu.

- Uhvatili smo dobar ritam, a mene neće biti. Pobeda protiv Javora je pokazala koliko je Zvezda ozbiljan tim, i isto tako ćemo ući u duel sa Hajdukom. Moji drugovi imaju veliki motiv da pobede ekipu iz Kule i verujem da će to uspeti. Svaki rival je za poštovanje, ali mi jesmo favoriti na svom stadionu i pred velikim brojem svojih navijača – kaže Lekić.

Najbolji strelac našeg kluba u aktuelnoj sezoni poziva sve koji vole crveno-belu boju da dođu u subotu od 15:30 na stadion Crvene zvezde.

- Čekamo vas na Marakani. Dođite da ostvarimo još jednu zajedničku pobedu i da nastavimo pobedonosni niz. Jasno je svima da nova energija koja se širi klubom i među navijačima daje velike rezultate. Zato dođite da navijamo zajedno jer i ja ću morati da navijam, a ne da igram, kad ne pazim na kartone – kaže Lekić.

Za očekivati je da Lekića u najboljoj postavi odmeni Aleksandar Jevtić koji je juče trenirao sa ostatkom ekipe i sanacija njegove povrede pokazuje napredak.

1 Comments Add your own

  • 1. s4294  |  11/19,2009

    Super ti blog

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds